Ovidin pametni kišobran

Loše komuniciraju s drugim ljudima, lako se izgube ili ukradu, teško ih je nositi,
Lako se lome
Je li pomoć na putu?
.....
Kad bolje razmislite, u svijetu kišobrana ima puno prostora za inovacije.Ljudi imaju mnogo pritužbi na njih, posebno u gradovima gdje se mnogo stanovništva kreće pješice i mora se kretati kroz velike gužve pješaka.
Ispostavilo se da je posljednjih godina došlo do stvarnih inovacija u kategoriji kišobrana.Postoji mali broj "pametnih" krovnih marki koje obećavaju rješavanje jednog ili više gore navedenih problema.Evo što smo pronašli.

1. Kišobran za telefon

Ovida kišobran za telefon može vam pomoći da više nikada ne izgubite ili ostavite svoju dječačinu.Povezan je s vašim pametnim telefonom i dobit ćete upozorenje ako ga negdje ostavite.

kišobran1
kišobran2

Proizvod je izrađen od staklenih vlakana industrijske čvrstoće kako bi se spriječilo okretanje i lomljenje.Marka navodi da može izdržati vjetar do 55 mph (pitanje je možete li vi izdržati tako visok vjetar).Obložen je teflonom kako bi se osiguralo da odbija maksimalnu količinu vode.Bluetooth tehnologija prati kišobran kako ga ne biste izgubili, a aplikacija brenda brine da ga ne ostavite iza sebe.
2.Obrnuti kišobran

Ovida dvoslojni kišobran otvara se s vrha umjesto s dna, što tvrtka kaže da olakšava otvaranje, zatvaranje i spremanje.Ergonomska ručka u obliku slova C dizajnirana je tako da stane oko zapešća za korištenje bez ruku.Stoji okomito dok je zatvoren pa se navodno brže suši.Što znači da je spreman za povratak u gužvu kad i vi.

kišobran3
kišobran6

3.Tupi kišobran

Ovida Blunt kišobran navodno je aerodinamički dizajniran da izdrži vjetrove do 55 milja na sat.Kaže se da njegov "radijalni sustav zatezanja" preusmjerava napor koji ulažete da ga otvorite.Marka tvrdi da se otvara samo jednom rukom.Ono što smo smatrali najintrigantnijim je da je to jedini pametni kišobran koji rješava problem "bodenja u oko".Budući da ima zatupljene rubove, ne bi trebao bosti druge koji stoje blizu vas kao što to rade drugi kišobrani.

kišobran4
kišobran5

jesu li ovi "pametni" kišobrani dovoljno pametni?
Dakle, što kažete?Jesu li ovi dovoljno "pametni" i pametni da zasluže mjesto u vašem ulaznom hodniku?I možda još važnije: hoćete li pjevati Rihanninu kultnu pjesmu dok se probijate kroz grad?Jer hoćemo.


Vrijeme objave: 18. srpnja 2022